seksuaaliterapiaa9

Seksuaaliterapia

TULE OMAN YKSILÖLLISEN TILANTEESI KANSSA,

JUURI SELLAISENA KUIN OLET

seksuaaliterapiaa9

Olen erikoistunut naisen seksuaalisuuteen ja siihen liittyviin haasteisiin. Olanan seksuaaliterapia on tarkoitettu naiseksi itsensä määritteleville. Tällä hetkellä terapiakäynnit toteutetaan etäterapian muodossa. 

 

Työotteeni on integratiivinen, voimavara- ja ratkaisukeskeinen ja traumasensitiivinen. Puheterapian lisäksi hyödynnän erilaisia somaattisia harjoituksia ja mindfulness-tekniikoita. 

Yhteisen työskentelymme keskiössä ovat aina sinusta lähtevät, yhdessä pohditut tavoitteet ja toiveet. Keskitymme luomaan ja vahvistamaan yhteyttäsi seksuaaliseen minäkuvaasi sekä kasvattamaan itsetuntoasi ja voimavarojasi. Pohdimme henkilökohtaisia rajojasi ja resurssejasi, sekä pyrimme tuomaan jokapäiväiseen elämääsi lisää konkreettisia keinoja päästä lähemmäs päämäärääsi.

Tavoitteeni on, että jokainen asiakas lähtee istunnon jälkeen takaisin arkeensa tuntien yhä enemmän elinvoimaisuutta ja toiveikkuutta.

Seksuaaliterapiassa voidaan käsitellä muun muassa seuraavia aiheita:

Seksuaalisen itsetunnon ja minäkuvan kysymykset

Seksuaalinen halu ja haluttomuus

Seksuaalisen nautinnon kokemisen haasteet

Orgasmivaikeudet

Yksinäisyys

Kehoon liittyvät epävarmuudet 

Seksuaalisuuden kysymykset elämän muutostilanteissa 

Seksuaalisuus ja sairaus

 

Ajanvaraukseen pääset täältä.

 

Kaikki keskustelut ovat luottamuksellisia ja toteutetaan etävälitteisesti suojatun yhteyden kautta. Tarvitset ensimmäistä tapaamista varten ainoastaan sen verran rohkeutta, jota sinulla jo oli aikaa varatessasi.  

Lämpimästi tervetuloa!

 

Hinnasto (sis. alv)

 

Yksilöterapia, etäterapia 80e/45min

Yksilöterapia, etäterapia 90e/60min

Seksuaalineuvonta 80e/45min

Vuoden 2022 tarjous:
ennen 31.3. varatut seksuaaliterapia-ajat - 25 %

Inklusiivisuudesta ja monimuotoisuudesta

Tavoitteeni on luoda turvallinen tila kaikille naiseksi itsensä määritteleviksi henkilöille –sisältäen luonnollisesti niin cissukupuoliset kuin transsukupuoliset naiset sekä transfeminiinit henkilöt.

 

Vaikka teen töitä nimenomaan naiseuteen samastuvien henkilöiden kanssa, sukupuolikäsitykseni ei ole binäärinen. Olen vuosien ajan tehnyt sekä seksologian alan ammattilaisena että aikaisemmin sosiaalityöntekijänä töitä sukupuolen moninaisuuden parissa. Minulle on tärkeää, että voit tulla juuri sellaisena kuin olet, ja että tulet kohdatuksi omana itsenäsi, omista lähtökohdistasi käsin.

Vastaanotolle tullessasi en myöskään oleta sinun olevan hetero tai parisuhteessa. Olet tervetullut seksuaalisesta suuntautumisestasi tai suhdestatuksestasi ja -muodostasi riippumatta!

 

Pyrin kehittämään itseäni ja toimintaani jatkuvasti. Olen lisäksi aina avoin oppimaan ja valmis ottamaan vastaan palautetta.