Seksuaalinen minä
-työkirja

MATKA VOIMAANTUNEESEEN SEKSUAALISEEN IDENTITEETTIISI

seksuaaliterapiaa10
houcine-ncib-2Qg42qfZpRo-unsplash_edited.jpg

Seksuaalinen minä -

Matka voimaantuneeseen seksuaaliseen identiteettiisi 

on täytettävä työkirja, joka on tarkoitettu lempeäksi ja innostavaksi työkaluksi matkallesi seksuaalisuutesi syvään tarkasteluun. 

Työkirja näkee seksuaalisuuden parhaimmillaan tapana tutustua itseen hyvin perustavanlaatuisella tavalla. Miten näyttäydymme seksuaalisissa tilanteissa on usein tapa, jolla näyttäydymme muussa elämässä. Monet epävarmuudet, haavat ja seuraavat kasvukohdat tulevat näkyviksi seksuaalisuuden herkässä luonteessa.

 

Seksuaalisuus on tapa kokea syvää yhteyttä itseen. Voitko hyväksyä itsesi juuri tällaisena kuin olet, täydellisen epätäydellisenä, ja samalla matkata kohti tavoitteitasi?

 

Seksuaalisuus on tapa riemuita elämästä. Missä pidättelet tai rajoitat itseäsi ja ilmaisuasi? Voitko riemuita kokemastasi nautinnosta juuri sellaisena, kuin se tällä hetkellä elämässäsi esiintyy?

Työkirjan ydintarkoituksena on kuljettaa sinut tarkastelemaan ensin nykyistä tarinaa seksuaalisuudesta ja sukupuolesta, seuraavaksi asettamaan tavoitteesi ja lopuksi työskentelemään kohti itse valitsemaasi seksuaalisesti voimaantunutta sinua. 

 

Kirja sisältää 55 sivua ja 71 kysymystä, jotka kutsuvat sinut pohtimaan seksuaalisuutesi eri osa-alueita ja seksuaalisuuden ilmaisua ja kokemuksia, joita kohti haluat työskennellä. Työkirjan toteutusmuoto ottaa huomioon seksuaalisuuden kokonaisvaltaisuuden, ja kysymysten pohtiminen tapahtuu yksilöllisen psyko-fyysis-sosiaalisen elämänkokonaisuutesi kaikilla eri tasoilla.

Työkirjaa täyttäessäsi sinulla on mahdollisuus tunnistaa ja työstää seksuaalisuutesi solmuja, voimavaroja ja tulevaisuuden kuvia. Työkirja on suunniteltu prosessiksi, joka herättelee, mutta pitää hermostoasi rauhallisena. Tarvitset vain aikaa, rauhaa ja tietokoneen näppäimistön. Voit halutessasi myös tulostaa työkirjan ja täyttää sen käsin.

Kuten kaikissa OLANAN tuotteissa, työkirjan viitekehyksessä yhdistyvät perinteiset seksuaaliterapian menetelmät, kehoperustaiset työkalut ja holistiset, traumasensitiivisen joogan ja mindfullnessin perinteisiin nojaavat metodit.

12
KUUSITOISTA
KAKSYSI
VIISI
35

Työkirja on muodoltaan täytettävä PDF-tiedosto.

 

Se on visuaalisesti miellyttävä, kattava, selkeästi strukturoitu, ja sisältää paljon omaa yksilöllistä työskentelyä tukevaa tietoa ja inspiraatiota käsiteltävistä seksuaalisuuden teemoista.

Työkirjan kuvat on otettu Costa Ricassa yhteistyössä valokuvaaja Ines Prelovsekin kanssa. Voimaannuttava ja toiveikas ote seuraa prosessia työkirjan luvusta toiseen.

Oletko sinä epävarma seksuaalisuudessasi?

Perustuuko seksuaalinen minäkuvasi rajoittaville uskomuksille, jotka usein alkavat sanoilla:


"Minä en koskaan..."

"Minun on mahdotonta..."

"En minä kuitenkaan..."

"Haluaisin, mutta en pysty..."

SEKSUAALINEN MINÄ.jpg

Työkirja sisältää seuraavat luvut:

Orientoituminen

Nykytilanne

- Seksuaalinen tarina

- Tarina sukupuolesta

 

Tulevaisuutesi seksuaalisuus

- Unelmat ja tavoitteet

- Voimaantunut identiteetti

Työkaluja syviin seksuaalisiin kokemuksiin

Reflektio-osuus

"UPEA KOKONAISUUS!

Valokuvat, tarinat, se lempeys sun tavassa kirjoittaa sekä kirjan tehtävät - ne kaikki täydentää toisiaan tosi ihanasti."

"JOKAISEN NAISEN TULISI
LUKEA TÄMÄ!

Luin kumppanilleni ääneen useita kappaleita ääneen ja hän antoi aplodit. Kuvailisin kirjaasi voimaannuttavaksi ja rohkaisevaksi."

"IHAN SUPER!

 Seksuaalisuus ja oma identiteetti siinä on ollut aina aiheena epämukavuusalueellani. Työkirja on ollut älyttömän hyvä tapa tarkastella näitä ja olla aiheen kysymysten äärellä."

Seksuaalisuudesta keskusteleminen tai esimerkiksi seksuaaliterapiaan hakeutuminen saattaa tuntua haastavalta. Tämän työkirjan avulla voit aloittaa innostavan matkan omassa tahdissasi ja omassa tilassasi. Työkirja ei korvaa seksuaaliterapiaa tai muuta ammattilaisapua, mutta se voi toimia näiden rinnalla tai alkusysäyksenä matkalla kohti syvempää itseymmärrystä.

Hinta 24e
 

HANKI TYÖKIRJA TÄÄLTÄ

seksuaaliterapia naisille