30 päivää yhteyttä

30 päivää yhteyttä on kolmenkymmenen päivän haaste paris- ja moniskunnille, jotka haluavat luoda suhteeseensa lisää lämpöä, läheisyyttä sekä sensuaalista ja seksuaalista vireyttä. 

Haasteen tarkoituksena on tarjota kumppaneille:

  • Työkaluja parempaan vuorovaikutukseen 

  • Selkeyttä omista ja kumppanin toiveista ja tarpeista

  • Ymmärrystä yhteisestä seksuaalisuudesta ja sen haasteista

  • Tapoja kohdata kumppani uudestaan emotionaalisella, henkisellä ja fyysisellä tasolla

  • Intoa ja motivaatiota suhteen työstämiseen

john-schnobrich-wPAmA768vf4-unsplash_edited.jpg

30 päivää yhteyttä tarjoaa osallistujille joka päivä yhdessä tehtävän harjoituksen.

Tehtävät jakautuvat kommunikointiharjoituksiin, läheisyysharjoituksiin, eroottista latausta tuottaviin harjoituksiin, aistillisiin hieronta- ja kosketusharjoituksiin sekä varsinaisiin seksuaalisuuden toteuttamisen harjoituksiin.

Haaste tuo suhteeseen syvyyttä, mutta samalla pitää yhteisen työskentelyn leikkisänä, hauskana ja keveänä. 

Vaikka kuinka rakastaisimme kumppaniamme, vuosien varrella on erittäin helppoa törmätä läheisyyden ja seksuaalisuuden solmukohtiin. 

Yleensä kun tilanne on jatkunut pitkään, alamme pohtia erilaisia vaihtoehtoja tilanteen parantamiseksi. 

Uuden kokeileminen, niin helpolta kuin se kuulostaakin, on tutkitusti yksi parhaimmista tavoista lisätä suhteen elinvoimaisuutta, eroottista virettä ja jännittävyyttä. Samaan aikaan tärkeänä tekijänä näyttäytyy emotionaalisen sekä fyysisen turvallisuuden ja läheisyyden lisääminen. 

On siis tärkeää kokeilla jotain uutta ja jännittävää SEKÄ lisätä kumppanien välistä ymmärrystä, luottamusta ja turvallisuuden tunnetta. 

Nämä kaksi asiaa saattavat tuntua jopa sulkevan toisensa pois. Uutta ja jännittävää, mutta tuttua ja turvallista? Ajatus saattaa tuntua hämmentävältä.

Tämän lisäksi emme monesti tiedä mistä aloittaa. 

30 päivää yhteyttä vastaa tähän tarpeeseen tarjoamalla paris- ja moniskunnille yhdessä tehtäviä harjoituksia, jotka on suunniteltu huomioimaan kaikki syvästi tyydyttävän yhteisen seksuaalisuuden toteuttamisen osa-alueet. 

Suhteenne on sen arvoinen

Käytämme elämämme aikana huomattavia summia pieniin jokapäiväisiin menoihin sekä pieniin arjen valintoihin, nautintoihin ja hyödykkeisiin. 

Emme ajattele, että suhteemme olisi elämämme osa-alue, johon voisi investoida yhtä lailla. Suhteeseensa sijoittaneet kuitenkin harvoin katuvat päätöstään.

Jo pelkästään suhteeseen ja yhteiseen seksuaalisuuteen keskittyminen ja siihen liittyvien keskustelujen käyminen kuukauden ajan tuo usein myönteisiä muutoksia kumppanien kokemukseen seksielämästään.

jonatas-domingos-QrU1apBxO5M-unsplash_edited_edited.jpg

Saatavilla rajoitetun ajan

Seuraava julkaisu huhtikuussa

Pähkinänkuoressa

Haaste sopii kaikille pitkäaikaisissa pari- tai monisuhteissa eläville henkilöille riippumatta esimerkiksi kumppanien iästä, seksuaalisesta suuntautumisesta tai sukupuolesta. Sillä, kuinka pitkään olette olleet yhdessä, ei ole merkitystä.

Haaste sopii teille, jotka haluatte...

  • Piristää suhdettanne 

  • Kokeilla jotain uutta, mutta ette ole keksineet, mitä se voisi olla

  • Kokea oma kumppani ja yhteinen seksuaalisuus uudella tavalla

  • Lisätä suhteessa koettua turvallisuudentunnetta ja luottamusta

 

Haaste on suoritettavissa täysin omaan tahtiin, ja sen voi aloittaa milloin vain. Harjoitukset jäävät teille käytettäväksi uudestaan milloin vain tulevaisuudessa. 

Läheisyyden ja kumppanin kohtaamisen priorisointi kolmenkymmenen päivän ajan tuo takuuvarmasti energiaa ja innostusta suhteeseesi.

Investointisi

Haasteen hinta on 79e. 

Hinta sisältää 30 yhdessä tehtävää harjoitusta, joihin pääset käsiksi viikoittaisessa sähköpostitse lähetetyssä linkissä. 

HANKI KURSSI

 TÄÄLTÄ